У Києві реконструюють кілька дорожніх розв'язок

 

Реконструкцію проведуть на ділянці від проспекту Палладіна до Міжнародної площі. Роботи проходитимуть у чотири етапи. На першому етапі відремонтують вулицю від проспекту Палладіна до вулиці Туполєва, під час робіт повністю оновлять покриття та комунікації, а також облаштують велодоріжки, встановлять нові зупинки, світлофори та знаки.

На другій черзі буде ремонт на ділянці від вулиці Туполєва до площі Марченка, шляховики ліквідують кругову розв'язку та повністю поміняють покриття, а також комунікації. На третьому та четвертому етапі планують будівництво дворівневих розв'язок на перехресті вулиці Стеценка та Щербаківського, а також вулиці Стеценка та проспекту Палладіна.

Усі роботи планують виконати до кінця 2028 року. Нагадаємо, що столична влада планує у 2022 році провести капітальний ремонт головної вулиці міста – Хрещатика, який коштуватиме майже мільярд гривень. Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко в інтерв'ю "Радіо Свобода". За його словами, на Хрещатику поміняють тротуари, перекладуть усі труби, системи, зроблять гідроізоляцію.

 

 

26 Листопада 2021 p. 18:25

Назад