Рус Укр
ГоловнаКиївські будніФінансування ЖКГБорги Київтеплоенерго перед Нафтогазом реструктуризували
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Борги Київтеплоенерго перед Нафтогазом реструктуризували

Боргові зобов'язання з оплати природного газу комунального підприємства «Київтеплоенерго» перед НАК «Нафтогаз України», підлягають реструктуризації шляхом розстрочення на 60 місяців
Боргові зобов'язання з оплати природного газу комунального підприємства «Київтеплоенерго» перед НАК «Нафтогаз України», отримані ним від Київенерго при передачі столичного теплогосподарство, підлягають реструктуризації шляхом розстрочення на 60 місяців рівними частинами з 1 числа місяця, в якому буде укладено відповідний договір з НАК.
 
Відповідну постанову Кабінет міністрів прийняв на засіданні у вівторок за пропозицією мера Києва Віталія Кличка, повідомляє Інтерфакс-Україна.
 
Згідно з документами, поданими на засідання уряду разом з проектом постанови, що є у розпорядженні агентства, мова йде про 2,208 млрд грн.
 
У постанові зазначається, що підлягає достроковому погашенню цих зобов'язань. На них не нараховується неустойка та відсотки за винятком повного або часткового нездійснення платежів за договором про реструктуризацію.
 
"Нафтогаз", згідно з прийнятим документом, в разі повного або часткового нездійснення платежів на суму, що дорівнює сумі платежів за три місяці, може разсторгнуть договір про реструктуризацію в односторонньому порядку і вимагати дострокового погашення боргу і нарахування неустойки і відсотків.
 

У той же час Кабмін зобов'язав "Нафтогаз", на який покладено спецобязательства, укладати з "Київтеплоенерго" договору з постачання газу за встановленою урядом ціною і видавати йому відповідні номінації за умови укладення договору про реструктуризацію і його належному виконанні. 

 
Коментарі (0)