Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГЦентр столиці вже перекривають під Євро-2012
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Центр столиці вже перекривають під Євро-2012

28 травня розпочато монтаж офіційної фан-зони Приймаючого міста Києва. З цього дня і до 2 липня буде закрито рух транспорту вулицею Хрещатик на ділянці від вул. Інститутської до бульв. Т.Шевченка

 

 

28 травня розпочато монтаж офіційної фан-зони Приймаючого міста Києва, яка розташується на вулиці Хрещатик. З цього дня і до 2 липня буде закрито рух транспорту вулицею Хрещатик на ділянці від вул. Інститутської до бульв. Т.Шевченка, інформує прес-служба КМДА.

Як повідомив перший заступник начальника Головного управління транспорту та зв’язку КМДА Іван Шпильовий, фан-зона займатиме лише проїжджу частину, тротуари залишаться вільними для безперешкодного пересування пішоходів.

Головним управління транспорту із погодженням з УЄФА розроблено порядок заїзду транспортних засобів у зону з обмеженим в’їздом у центральну частину міста.

Перепустки на в’їзд у межі транспортного периметру надаватимуться для: транспортних засобів аварійних служб; прибиральної техніки;

транспортних засобів підприємств, установ і організацій, розташованих у транспортних периметрах стадіону і фан-зони, робота яких унеможливлюється без постійного транспортного забезпечення;

транспортних засобів, які обслуговують фан-зону;

оперативних чергових автомобілів структурних підрозділів Київської міської державної адміністрації, районних в місті Києві державних адміністрацій і комунальних підприємств, які безпосередньо задіяні в забезпеченні заходів, пов’язаних з проведенням фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, у зонах закриття транспортного руху.

Для громадян, які мешкають у межах транспортного периметру, спеціальні перепустки виготовлятись не будуть. Їхні транспортні засоби будуть допускатись у вказану межу за пред‘явленням паспорту громадянина України з відміткою про реєстрацію місця проживання. Якщо мешканець орендує помешкання у вказаному периметрі, йому необхідно пред’явити документ, що підтверджує факт оренди житла.

Транспортні засоби швидкої медичної допомоги, Міністерства внутрішніх справ України та Міністерства надзвичайних ситуацій України будуть допускатись у транспортний периметр без перепусток.

Іван Шпильовий також наголосив, що з початком роботи офіційної фан-зони вносяться певні зміни у режим роботи столичного метрополітену. Зокрема: станції «Майдан Незалежності», «Театральна», «Хрещатик» працюватимуть у звичайному режимі. Вхід на ці станції обмежуватиметься після закінчення матчу та інших заходів, а також в разі виникнення позаштатних ситуацій. Крім того, працівниками міліції МВС України буде обмежено вхід у підземні переходи, які прилягають до станцій, аби не допустити в них тисняви.

 

Ольга Гальчинська

 

 
Коментарі (0)