Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїФінансування ЖКГКияни заборгували за тепло вже 3,6 млрд гривень
Новини ЖКГ
27 Березня 2024 p.
26 Березня 2024 p.
25 Березня 2024 p.
22 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
19 Березня 2024 p.
18 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Кияни заборгували за тепло вже 3,6 млрд гривень

Заборгованість столичних споживачів теплової енергії перед Київенерго станом на 1 липня склала 3,6 млрд грн.
Заборгованість столичних споживачів теплової енергії перед Київенерго станом на 1 липня склала 3,6 млрд грн. Найбільша заборгованість за тепло, опалення і гарячу воду перед Київенерго у населення і житлово-експлуатаційних організацій столиці - 1,4 млрд грн і 781 млн грн відповідно, повідомляє прес-служба ПАТ «Київенерго».
 
Істотну заборгованість за опалення і гарячу воду накопичив державний бюджет. Станом на 1 липня 2017 року заборгованість організацій, які фінансуються з держбюджету, склала 65,6 млн грн, а борг держбюджету по компенсації пільг та субсидій - 1,1 млрд грн.
 
Критична ситуація з розрахунками за опалення і гарячу воду зберігається в Деснянському (186,3 млн грн) і Святошинському (184,3 млн грн) районах.
 
Загальна заборгованість населення за опалення і гарячу воду на 1 липня 2017 року склала 1,4 млрд грн. Заборгованість жителів столиці за опалення становить 954,2 млн грн, борг за гарячу воду - 494,3 млн грн.
 
У перерахунку на одного жителя району найбільші борги перед Компанією за опалення і гарячу воду у мешканців Подільського району - 3,5 тис. грн.
 
Серед житлових будинків максимальну заборгованість за послуги Компанії накопичили споживачі електроенергії Подільського району - 6 млн грн (вул. Вишгородська, 45), Печерського - 3,1 млн грн (вул. Євгена Коновальця, 44а) та Солом'янського - 2,1 млн грн (вул. Михайла Донця, 2А).

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
30 Липня 2017 p. 17:27
Субсидії на комуналку - це зараз актуальна тема. Бо комунальні платежі - це єдиний вид платежів, де держава хоч трохи компенсує знецінення її грошей. Але із незрозумілих придуманих причин чомусь з травня 2017 року субсидії були відмінені, причому усім підряд без винятку, а не тільки боржникам. -----------------------------Більш того, були значно зменшені або взагалі анульовані субсидії, нараховані протягом опалювального періоду 2016-2017 років. Тим часом , "Київводоканал", який прославився тим, у травні 2016 року при запровадженні нової форми платіжки, поприписував усім сумлінним споживачам штучні борги, тепер виставив космічні рахунки споживачам, які не мають індивідуальних лічильників холодної води.