Рус Укр
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київ об’єднав всі ЖЕО

Київрада об’єднала столичні ЖЕО у Центр комунального сервісу. У відомстві кажуть, що вони працюватимуть за принципом єдиного вікна і прийматимуть заявки щодо усіх житлових та комунальних послуг, які надаються населенню Києва.

Київрада створила комунальний концерн «Центр комунального сервісу», до якого увійшли всі 63 житлово-експлуатаційні організації. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі міськради.

Згідно з повідомленням, центр покликаний вирішити спільні економічні та соціальні завдання, врегулювати майнові питання, сприяти зменшенню дебіторської та кредиторської заборгованостей.
 
«Об'єднання в одну юридичну особу дасть можливість консолідувати борги. Після того як концерн виконає всі зобов'язання, його також ліквідують. Статутний капітал Концерну становитиме 12,8 тисячі гривень», - йдеться в повідомленні.
 
Серед функцій концерну також погашення заборгованостей по заробітній платі для співробітників ліквідованих підприємств, забезпечення збереження їх архівів, облік спеціальних пенсій, нарахуванням яких не займається Пенсійний фонд.  
 
У прес-службі КМДА відзначили, що у складі концерну передбачається створення мережі клієнтських точок, які займатимуться захистом прав та інтересів киян.
 
«Центри працюватимуть за принципом єдиного вікна і прийматимуть заявки щодо усіх житлових та комунальних послуг, які надаються населенню Києва», - йдеться в повідомленні. 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», «Нафтогаз» знайшов вихід для «Київенерго» щодо погашення заборгованості останнього за газ. Для цього у Компанії вирішили обміняти борги столичного виробника теплової енергії на природний газ, вироблений іншими компаніями.

Катерина Білоус

 
Коментарі (0)