Рус Укр
ГоловнаКоментаріБлагоустрій«Київавтодору» обіцяють повне «переформатування»
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

«Київавтодору» обіцяють повне «переформатування»

Київська влада вимагає від «Київавтодору» перестати бути виключно балансоутримувачем київських доріг. У КМДА вважають, що компанія повинна почати будувати нові шляхи і відремонтувати асфальт у столиці.

«Київавтодор» повинен стати не просто балансоутримувачем київських доріг, але і потужною виробничою компанією, яка буде будувати якісні дороги і ремонтувати асфальтне покриття в столиці. Про це сказав перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Ігор Ніконов, передає прес-служба КМДА.

«Раніше «Київавтодор» був посередником між столичним бюджетом та виконавцями послуг з ремонту доріг, віддаючи всі роботи на аутсорсинг. Економічно вигідніше, щоб наша компанія самостійно ремонтувала столичні автошляхи, будувала нові якісні дороги і здійснювала регулярний нагляд за технічним станом мостів», - сказав пан Ніконов, представляючи колективу «Київавтодору» нового генерального директора Олександра Густєлєва.
 
За словами Ігоря Ніконова, на функціонування компанії в новому статусі в 2015 році з міського бюджету виділено близько 550 млн грн, які будуть спрямовані на здійснення капітального і поточного ремонту доріг, їх утримання та освітлення.
 
«Крім того, необхідно оптимізувати структуру «Київавтодору», провести атестацію його працівників, а також придбати нову сучасну техніку», - додав він.
 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в «Укравтодорі» назвали вартість капітального ремонту автодоріг державного значення. За підрахунками фахівців, він обійдеться в 500 мільярдів гривень. Держагентство розуміє - держава не виділить такі кошти.
 
До речі, влада перекладе відповідальність за місцеві дороги на плечі місцевих органів самоврядування. Гроші та техніка для обслуговування шляхів також будуть передані в регіони.
 
Коментарі (0)