Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїОпалювальний сезон 2023-2024Київські навчальні заклади будуть економити на теплі
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київські навчальні заклади будуть економити на теплі

Столичні навчальні заклади переведуть на економний режим енергоспоживання. Київські чиновники вважають, що це допоможе місту економити кілька мільйонів гривень щорічно.

У навчальних та виховних закладах Києва запровадять контрольований режим подачі тепла – відповідно до зовнішньої температури  повітря. Такі заходи допоможуть економити енергоресурси та забезпечити оптимальну температуру в приміщеннях. Про це заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв, передає прес-служба відомства.

«В умовах суттєвого потепління та підвищення середньодобової зовнішньої температури повітря ми повинні подбати про розумне споживання енергоресурсів і, разом з тим, забезпечити більш комфортні умови перебування дітей у навчальних закладах. Тому в приміщеннях дитячих садків і шкіл наразі триває регулювання автоматики теплопунктів. Це дасть можливість знижувати подачу теплоносія у нічний час та у вихідні дні, але лише на період, який дасть змогу обігріти класи та групи до початку занять», – заявив заступник голови КМДА.

На думку чиновника, економія тепла в освітніх закладах столиці допоможе економити місту кілька мільйонів гривень щороку.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, столиця заборгувала «Київенерго» за електроенергію більше 700 млн грн. Найбільшими боржниками стали комунальні підприємства. Однак, населення навпаки – скоротило свої борги.

Анастасія Войтко

 
Коментарі (0)