Рус Укр
ГоловнаКиївські будніФінансування ЖКГКМДА закупив газ за завищеною ціною
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

КМДА закупив газ за завищеною ціною

КМДА купила газ у Укрнафтобуріння по 10200 грн за тис. куб. м з ПДВ. Ця ціна є вищою, ніж вартість газу для пільговиків і навіть для промислових споживачів, яку пропонує Нафтогаз
КМДА купила газ у Укрнафтобуріння по 10200 грн за тис. куб. м з ПДВ. Ця ціна є вищою, ніж вартість газу для пільговиків і навіть для промислових споживачів, яку пропонує Нафтогаз, повідомляє прес-служба НАК «Нафтогаз України».
 
“Ціна газу, придбаного КМДА на вільному ринку для вирішення оперативних проблем з забезпеченням роботи ТЕЦ є вищою не тільки вартості газу для населення, затвердженої урядом, а й комерційної вартості газу, яку Нафтогаз пропонує промисловим підприємствам. КМДА купила газ у „Укрнафтобуріння“ по 10 200 грн за тис. куб. м з ПДВ. При цьому, вартість газу, який „Нафтогаз“ продає пільговикам становить 5 930 грн за тис. куб. м з ПДВ, а для комерційних споживачів за умови передоплати — 10 130 грн за тис. куб. м з ПДВ”, — говориться в повідомлені.
 
Також у «Нафтогазі» повідомили, що КМДА погодилась розпочати переговори про мирову угоду, засновану на тих самих умовах, які НАК пропонував ще на початку літа. Зокрема, мова йде про прийняття “Київтеплоенерго” боргів “Київенерго” перед “Нафтогазом”.
 

Мирова угода дозволить підприємству отримувати газ за пільговою ціною, що дасть змогу поновити забезпечення роботи київських об’єктів теплогенерації. 

 
Коментарі (0)