Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїЗаконодавствоКомунальным підприємствам Києва влаштують ревізію
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Комунальным підприємствам Києва влаштують ревізію

Депутати Київради створили тимчасову комісію, яка займеться перевіркою комунальних підприємств. Вона візьме під контроль ті компанії, статутний капітал яких формувала столична громада.

У Київській міській раді створили тимчасову комісію з перевірки комунальних підприємств та інших компаній, статутні капітали яких формувала столична громада зокрема. В цю комісію увійшли 75 народних обранців. Таке рішення було прийнято в ході пленарного засідання міськради, повідомляє «КиевVласть».

Нагадаємо, на попередньому пленарному засіданні Київради 24 липня цей проект рішення був внесений до порядку денного, але розглянутий не був, так як народні обранці залишили сесійну залу, зірвавши засідання. Сьогодні ж депутати сформували склад цієї комісії - до неї увійшло 75 депутатів. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», КМДА має намір створити комунальні підприємства, які будуть проводити відкриті тендери для компаній на надання комунальних послуг. Це одна зі складових якнайшвидшого реформування ЖКГ, переконані у відомстві.
 
До речі, 23 липня парламентарі проголосували за проект постанови № 4058а «Про створення тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань перевірки дотримання законодавства в сфері державного регулювання природних монополій та суміжних ринків за енерго-, газо-, тепло - і водопостачання». Відповідне рішення підтримали 150 народних обранців зі 150 необхідних. Раніше голова фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв виступив ініціатором створення відповідної комісії. За його словами, вона буде розбиратися, «де в складі тарифів є реальні витрати на енерго-, газопостачання і тепло, а де закладена корупційна складова, щоб мінімізувати майбутнє підвищення тарифів».

Катерина Білоус
 
Коментарі (0)