Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаУ Києві відключили гарячу воду тисячам споживачів
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У Києві відключили гарячу воду тисячам споживачів

Сьогодні вранці у столиці без гарячого водопостачання залишилось більше 3,5 тис. споживачів. Найбільше відключень зафіксовано у Печерському районі Києва. ГВП там відсутнє більше, ніж в тисячі споживачів.

У Києві станом на сьогоднішній ранок гаряче водопостачання відсутнє у 3693 споживачів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ПАТ «Київенерго».

Зокрема, через припинення «Київгазом» постачання природного газу на теплоджерела «Київенерго» без гарячої води у місті залишилось 25 споживачів. Гідравлічні випробування стали причиною відключення ГВП у 3143 споживачів. Планові роботи та реконструкції зумовили 371 відключення, а пошкодження на мережах – 154.

Найбільше споживачів, які залишились без гарячого водопостачання зафіксовано у Печерському районі – 1108 відключень, які спричинені проведенням гідравлічних випробувань. Найменше відключень ГВП – у Деснянському районі Києва – 18 споживачів.

«Ліквідацією пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади «Київенерго». Компанія ліквідовує пошкодження в опалювальний період на мережах опалення не більше ніж за добу, а на мережах гарячого водопостачання не більше трьох діб», - наголошують в «Київенерго».

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, вчора  результаті пошкоджень тепломереж і планових відключень тимчасово без гарячого водопостачання залишилось 3 тис. Через відключення «Київгазом» теплоджерел компанії від газу — 31 споживач.

 
Коментарі (0)