Рус Укр
ГоловнаКиївські будніБлагоустрійУ столиці затіяли реконструкцію Вокзальної площі
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У столиці затіяли реконструкцію Вокзальної площі

У ході реконструкції Вокзальна площа поблизу Центрального вокзалу станції Київ-Пасажирський має стати більш зручною для пасажирів
У ході реконструкції Вокзальна площа поблизу Центрального вокзалу станції Київ-Пасажирський має стати більш зручною для пасажирів, зону тротуарів необхідно розширити, а логістику з громадським транспортом — оптимізувати. Про це повідомив голова правління компанії Євген Кравцов у Facebook.
 
«Тут ще буде чимало допрацювань, експертиза та додаткові архітектурні рішення. Але хочу вже зараз показати пасажирам Укрзалізниці проект реконструкції Вокзальної площі. Наше бачення таке: площу необхідно зробити більш зручною для пасажирів: розширити пішохідний простір, зони тротуарів та оптимізувати логістику з громадським транспортом. Ця робота стане першим важливим етапом», — розповів Євген Кравцов.
 
Наступний етап реконструкції, повідомив голова правління компанії, передбачатиме об’єднання Приміського та Центрального вокзалів у єдиний вокзальний комплекс із інтеграцією його до системи міського громадського транспорту, зокрема швидкісного трамвая.
 
 
У черговому засіданні робочої групи з питань реконструкції Вокзальної площі в Києві сьогодні взяли участь представники Укрзалізниці, Міністерства інфраструктури України, Київської міської державної адміністрації та Національної поліції.
 

Проект КМДА щодо реконструкції зараз перебуває на стадії експертизи, початок його реалізації планується на липень цього року. 

 
Коментарі (0)