Рус Укр
ГлавнаяКиевские будниБлагоустройствоГоловну ялинку країни встановлять на Софійській площі коштом меценатів
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

Головну ялинку країни встановлять на Софійській площі коштом меценатів

Головну ялинку країни цього року, за традицією, встановлять на Софійській площі. На встановлення місто грошей не витрачатиме. Новорічну красуню встановлять та прикрасять за рахунок меценатів
Головну ялинку країни цього року, за традицією, встановлять на Софійській площі. На встановлення місто грошей не витрачатиме. Новорічну красуню встановлять та прикрасять за рахунок меценатів та з дотриманням режиму обмеження використання електроенергії. 
 
Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі, пише "Україна Комунальна".
 

«Головну ялинку країни цього року, встановимо на Софійській площі. Таке рішення ухвалила Рада оборони столиці. Місто грошей не витрачатиме. Як і минулого року, ялинку встановлять та прикрасять за рахунок меценатів. Та з дотриманням режиму обмеження використання електроенергії. Відповідальність за встановлення і обслуговування головної новорічної ялинки, все ресурсне та фінансове забезпечення, пов’язане з цим, бере на себе ТОВ «ГЛОБАЛ-ДЕКОР». Масових заходів, ярмарків та розваг на Софійській площі не передбачено. Якщо райдержадміністрації міста плануватимуть якісь святкові заходи в районах, то винятково з дотриманням правил безпеки, в місцях, де є укриття. І теж не коштом бюджету Києва. Оскільки цього року відзначаємо Різдво за новоюліанським календарем, ялинку розпочнуть встановлювати раніше, до 6 грудня. І приберуть, відповідно, теж раніше – до 10 січня», – підкреслив Віталій Кличко. 

 
Комментарии (0)