Рус Укр
ГлавнаяНовости ЖКХСобытияКГГА нагадує, що представники медіа можуть подати звернення через онлайн-форму
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

КГГА нагадує, що представники медіа можуть подати звернення через онлайн-форму

Для оперативного отримання коментарів і погодження зйомок на міських об’єктах представники медіа можуть звернутися до столичної влади зручним способом – через онлайн-форму.
Для оперативного отримання коментарів і погодження зйомок на міських об’єктах представники медіа можуть звернутися до столичної влади зручним способом – через онлайн-форму. Так, у 2023 році до відділу інформаційного забезпечення у структурі Управління інформаційної політики та доступу до публічної інформації КМДА через онлайн-форму надійшло 1 533 запити та звернення від медіа з 1 845. 
 
Про це повідомила преслужба КМДА, пише "Україна Комунальна".
 
Звертаємо увагу, що всі запити та звернення, отримані через онлайн-форму або електронною поштою, реєструються в системі документообігу КМДА, що дозволяє проконтролювати їх опрацювання. Після попереднього опрацювання питань представники медіа отримують повідомлення на електронну пошту з реєстраційним номером запиту та контактами відповідальної за його розгляд особи.
 
Минулого року топ-темами для журналістів були транспортна інфраструктура столиці – 358 звернень і запитів, а також охорона здоров’я й медичне забезпечення – 282. Крім того, представники медіа цікавилися питаннями освіти і науки та житлово-комунального господарства.
 
Найбільше звернень та питань направили телевізійні канали. Також запити надходили від онлайн-медіа, друкованих медіа, інформаційних агенцій, радіо та громадських організацій.
 
Нагадаємо, що для медіа визначені такі способи комунікації:
 
  • заповнити онлайн-форму за посиланням – https://forms.gle/wSuj4GcZmrFopiHe7
  • надіслати питання на електронну пошту –
  • uizdpi@kyivcity.gov.ua
  • контактні номери для уточнення інформації щодо попереднього опрацювання запитів: 044-202-74-26 (у робочий час) або Telegram: 067-242-32-86 (в позаробочий час).
 
 
Комментарии (0)