Рус Укр
ГлавнаяКиевские будниОтопительный сезон 2023-2024Київрада збільшила статутний фонд "Київтеплоенерго" на 1 млрд грн
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

Київрада збільшила статутний фонд "Київтеплоенерго" на 1 млрд грн

Київрада схвалила рішення про збільшення розмірів статутних фондів КП "Київтеплоенерго" на 1 млрд грн та кожної районної керуючої компанії міста – на 50 млн грн.
Київрада схвалила рішення про збільшення розмірів статутних фондів КП "Київтеплоенерго" на 1 млрд грн та кожної районної керуючої компанії міста – на 50 млн грн.
 
Це має дозволити забезпечити фінансову допомогу підприємствам сектору для стабільного проходження опалювального сезону, зокрема, для формування стратегічного запасу мазуту на зиму, пояснили у КМДА.
 
Підприємства теплопостачання та обслуговування житлових будинків столиці здійснювали підготовку до опалювального сезону власними силами в умовах фінансових труднощів воєнного часу, тому потребують фінансової підтримки міста.
 
"У районах столиці також завершуються перевірки стану електромереж та електрообладнання, яке має стабільно працювати взимку в умовах підвищеного навантаження. Адже система електропостачання є резервною для забезпечення тепла", - наголосив Кличко.
 

Нагадаємо, "Київтеплоенерго" забезпечує 90% потреб Києва у теплі та майже 60% – в електроенергії. Підприємство повністю належить Києву, є оператором системи централізованого теплопостачання міста, що складається з двох великих газових ТЕЦ, 15 великих, 168 малих та середніх котелень, 2800 км теплових мереж, понад 9400 теплових пунктів та сміттєспалювального заводу "Енергія".  

 
Комментарии (0)