Рус Укр
ГлавнаяКиевские будниЖильеПонад 55 тисяч мешканців Київської області подали заяви на компенсацію за зруйноване житло
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

Понад 55 тисяч мешканців Київської області подали заяви на компенсацію за зруйноване житло

Кількість заяв на компенсацію у Київській області становила 55 102, а загальна площа зруйнованого житла – 4 млн 501 тис. 538 кв. м
Кількість заяв на компенсацію у Київській області становила 55 102, а загальна площа зруйнованого житла – 4 млн 501 тис. 538 кв. м, про це повідомила народний депутат, голова партії "Слуга народу" Олена Шуляк.
 
Як вона повідомила у телеграм-каналі, найбільше заяв на компенсацію надійшло від мешканців Ірпеня (20 826) та Бучі (4116). Трохи менше повідомлень надійшло з Гостомелю – 520 заяв та Ворзеля – 41 заява.
 
"У будь-якому разі, компенсацію отримають усі без винятку власники пошкодженого та знищеного житла. Президент уже підписав законопроєкт №7198 про компенсації, тому перші виплати можливі вже з травня. З моменту надходження заяви на компенсацію до моменту, коли людині випишуть житловий сертифікат, має минути не більше 30 днів", - повідомила Шуляк.
 

Подати заяву на компенсацію можна не лише через "Дію" та ЦНАПи, а й нотаріусів. Також у цей процес планують залучити Центри соціального захисту. 

 
Комментарии (0)