Рус Укр
ГлавнаяКомментарииТранспортР.Кандибор:"Якщо заборонити евакуйовувати автівки на період воєнного стану, це призведе до колапсу"
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

Р.Кандибор:"Якщо заборонити евакуйовувати автівки на період воєнного стану, це призведе до колапсу"

Якщо заборонити евакуйовувати автівки на період воєнного стану, це призведе до колапсу в центральній частині міста. Таку думку в ефірі телеканалу «Київ» висловив директор Департаменту транспортної інфраструктури
Якщо заборонити евакуйовувати автівки на період воєнного стану, це призведе до колапсу в центральній частині міста. Таку думку в ефірі телеканалу «Київ» висловив директор Департаменту транспортної інфраструктури Руслан Кандибор.
 
Він нагадав, що у Верховній Раді зареєстрований законопроект № 9092 від 10.03.2023 «Про внесення змін до статті 265-4 Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо заборони тимчасового затримання транспортних засобів інспекторами з паркування під час дії правового режиму воєнного або надзвичайного стану».
 
«Порушники зможуть залишати транспортні засоби там, де вони захочуть – на смугах та зупинках громадського транспорту, велосипедних доріжках, пішохідних переходах тощо. При цьому, протягом перших 10 днів з моменту винесення постанови, сплатять штраф всього 50% від загальної суми –  340 гривень. І це буде дешевше, ніж паркуватися на паркувальних майданчиках», - зазначає Руслан Кандибор.
 

Він також зазначив, що у разі ухвалення цього законопроєкту,  місто не матиме можливості у разі надзвичайних ситуацій евакуйовувати транспортні засоби, які створюють перешкоди для спецтехніки, зокрема для карет швидкої допомоги, пожежних машин тощо. За словами Руслана Кандибора, з такою ситуацією місто зіштовхнулося в перші дні війни, коли до Центрального вокзалу був повністю заблокований під’їзд покинутими транспортними засобами, що унеможливлювало повноцінну евакуацію людей. 

 
Комментарии (0)