Рус Укр
ГлавнаяКиевские будниТранспортРух поїздів між станціями метро «Деміївська» та «Теремки» закриють для термінового ремонту
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

Рух поїздів між станціями метро «Деміївська» та «Теремки» закриють для термінового ремонту

Із міркувань безпеки та з урахуванням технічного стану тунелів рух поїздів на ділянці між станціями метро «Теремки» – «Деміївська» вже зупинено
Із міркувань безпеки та з урахуванням технічного стану тунелів рух поїздів на ділянці між станціями метро «Теремки» – «Деміївська» вже зупинено. Поїзди курсують між станціями «Героїв Дніпра» – «Либідська». Про це повідомив, перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.
 
«Нам довелось прийняти це рішення, оскільки безпека пасажирів – у пріоритеті. Ми сподівались, що зможемо експлуатувати цю гілку підземки ще до кінця дня, проте обстеження показали, що це вкрай небезпечно. Ми в екстреному порядку налагоджуємо роботу наземного громадського транспорту. Там курсуватимуть два тимчасові маршрути – автобусний і тролейбусний, які мають полегшити доїзд на роботу з таких великих масивів до центру столиці», – сказав Микола Поворозник.
 
Він зазначив, що ситуацію спричинили багато сукупних факторів.
 
«Нагадаю, що ці перегінні тунелі між станціями споруджувалися у 2008-2010 роках у складних умовах: не в автоматичному, а майже ручному режимі. Тоді довелось розрити велику ділянку глибиною 8-10 метрів, яка наразі пропускає воду. Це зона річки Либідь, яка частково йде під поверхнею. Там, на жаль, є глина, що не дає воді спускатись вниз. Підтоплення тунелю – це складові однієї проблеми. Вода тисне на стінки тунелю, він деформується, тріскається і ще більше руйнується, пропускаючи воду. А коли йде потяг, цей процес ще більше прискорюється. Тому після фахового обстеження вирішено закривати рух у терміновому порядку», – повідомив Микола Поворозник.
 
Нагадаємо, що у зв’язку з необхідністю термінового ремонту на перегінному тунелі між станціями «Деміївська» та «Либідська» за рішенням Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА рух поїздів на відрізку між «Либідською» та «Деміївською» повністю зупинено до завершення робіт.
 

Від станції метро «Теремки» до станції «Либідська» організовано рух наземного транспорту, що дублює маршрути закритих станцій метро. 

 
Комментарии (0)