Рус Укр
ГлавнаяКиевские будниТранспортСьогодні на столичні маршрути вийдуть ще 13 автобусів від міжнародних партнерів
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

Сьогодні на столичні маршрути вийдуть ще 13 автобусів від міжнародних партнерів

Сьогодні на столичні маршрути вийдуть ще 13 автобусів, які місто отримало на початку січня в якості допомоги від міжнародних партнерів
Сьогодні на столичні маршрути вийдуть ще 13 автобусів, які місто отримало на початку січня в якості допомоги від міжнародних партнерів, про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.
 
«На столичні маршрути вийдуть ще 13 автобусів, які місто отримало на початку січня в якості допомоги від міжнародних партнерів. Завдяки такій допомозі від міст Рига та Тампере, Київ покращує транспортне сполучення», – написав мер.
 
Зокрема, столиця відновлює роботу двох автобусних маршрутів: автобус № 9, який курсуватиме трасою «Вулиця Булгакова – станція метро «Лук’янівська»; автобус № 97-К «Вулиця Академіка Єфремова – Ринок (Масив Новобіличі)».
 
На маршрут № 9 вийдуть автобуси Mercedes, отримані Києвом від Риги. Такі автобуси курсуватимуть і наявним маршрутом № 97. А на маршруті №97-К –їздитимуть автобуси марки Volvo, які Києву надало фінське місто Тампере.
 

Також, від Риги на початку цього року українська столиця отримала ще 10 автобусів (перші 11 надійшли в квітні минулого року). А від Тампере отримали 3 автобуси. 

 
Комментарии (0)