Рус Укр
ГлавнаяКиевские будниСобытияУ Бучі запрацював Центр життєстійкості
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

У Бучі запрацював Центр життєстійкості

Кожен мешканець Бучі може звернутися до Центру життєстійкості - безбар’єрного простору, де людина може отримати психологічну допомогу та проконсультуватися з різних соціальних питань.
Кожен мешканець Бучі може звернутися до Центру життєстійкості - безбар’єрного простору, де людина може отримати психологічну допомогу та проконсультуватися з різних соціальних питань. Це - проєкт Мінсоцполітики, ініційований в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я “Ти як?”
 
Центр життєстійкості у Бучі став першим серед сімнадцяти, який запрацював у Київській області. Будь-хто може тут отримати професійну психологічну допомогу, знайти опору та навчитися долати стреси.
 
Через війну серед місцевих жителів значно зріс рівень тривожності, розповідає Олена Ренчка, очільниця нововідкритого простору. Команда психологів та соціальних працівників проводитимуть тут групові заняття і тренінги, а також - індивідуальні консультації для дорослих і дітей. 
 
Команда сфокусує свою діяльність на військових, ветеранах та їхніх родичах, внутрішньо переміщених особах та вразливих категоріях населення. Саме у Центрі життєстійкості вони зможуть “проживати” свої емоції і вчитися працювати з ними. 
 
Для посилення навичок роботи з травматичним досвідом усі фахівці Центру найближчим часом пройдуть спеціалізовані тренінгові програми від партнерів проєкту - міжнародних фондів ЮНІСЕФ та ВООЗ.
 

Центр працює за адресою: м.Буча, вул. Енергетиків, 19 (на базі Бучанського центру соціальних послуг та психологічної допомоги). 

 
Комментарии (0)