Рус Укр
ГлавнаяКиевские будниОтопительный сезон 2023-2024У столиці перевели роботу аварійних бригад тепловиків в посилений режим
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

У столиці перевели роботу аварійних бригад тепловиків в посилений режим

КП «Київтеплоенерго» переводить роботу аварійних бригад та оперативного персоналу в посилений режим у зв’язку з похолоданням
За прогнозами синоптиків, на початку цього тижня температура впаде до -13… -18 градусів Цельсія. У зв’язку із зниженням температури КП «Київтеплоенерго» переводить роботу 38 аварійних бригад у посилений режим, пише "Україна Комунальна".
 
На підприємстві стверджують, що вся спецтехніка пройшла додатковий огляд і готова до роботи в умовах низьких температур. У разі виявлення пошкоджень аварійники будуть готові оперативно розпочати ремонтні роботи та відновити подачу теплоносія в максимально стислі терміни.
 
У посилений режим чергування також переведено оперативний персонал теплоелектроцентралей, котелень і диспетчерів, щоб максимально швидко реагувати на виникнення можливих аварійних ситуацій.
 
Обладнання теплоджерел столиці також пройшло додаткову перевірку для роботи в умовах підвищених навантажень.
 
Наразі згідно із затвердженим графіком відбуватиметься поступове збільшення температури теплоносія від київських ТЕЦ та задіяних в опалювальному сезоні котелень, щоб забезпечити комфортну температуру у квартирах киян.
 

Нагадаємо, що Рада оборони міста Києва доручила житлово-експлуатаційним підприємствам, управляючим компаніям усіх форм власності, ОСББ та ЖБК у будь-який час доби не допустити замерзання системи опалення в разі надзвичайної ситуації. 

 
Комментарии (0)