Рус Укр
ГлавнаяКиевские будниОтопительный сезон 2023-2024У випадку надзвичайної ситуації у столиці планують розгорнути близько тисячі пунктів обігріву
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

У випадку надзвичайної ситуації у столиці планують розгорнути близько тисячі пунктів обігріву

У столиці, у випадку надзвичайних ситуацій взимку, готові розгорнути близько тисячі пунктів обігріву для мешканців міста. Про це розповів мер Києва Віталій Кличко
У столиці, у випадку надзвичайних ситуацій взимку, готові розгорнути близько тисячі пунктів обігріву для мешканців міста. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу «Київ».
 
«Ми розглядаємо різні сценарії, як можуть розвиватися події. Найгірший сценарій, коли взагалі не буде електроенергії, водо- та теплопостачання. На цей випадок більше тисячі пунктів обігріву в нашому місті ми готуємо. Закуплені електрогенератори, зроблені запаси води та все необхідне, щоб ці пункти обігріву приймали людей», – сказав Віталій Кличко.
 

Такі пункти обігріву облаштують, зокрема, і в школах та дитячих садочках. Там люди зможуть зігрітися, випити чаю, підзарядити телефони, отримати необхідну допомогу.  

 
Комментарии (0)