Рус Укр
ГлавнаяКиевские будниТранспортУкрзалізниця збільшує кількість рейсів столичної кільцевої електрички
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

Укрзалізниця збільшує кількість рейсів столичної кільцевої електрички

Додаються вечірні рейси, щоб дати змогу пасажирам вечірніх поїздів легко та безпечно дістатися з вокзалу до фактично будь-якого району Києва перед комендантською годиною.
Додаються вечірні рейси, щоб дати змогу пасажирам вечірніх поїздів легко та безпечно дістатися з вокзалу до фактично будь-якого району Києва перед комендантською годиною.
 
Нові рейси стартують 12 вересня.
 
Додатковий щоденний рейс вирушатиме з Дарниці у напрямку Троєщини та Почайни о 21:31 та прибуватиме до Святошина о 22:20.
 
Додатковий щоденний рейс вирушатиме з Дарниці в напрямку Центрального вокзалу та Борщагівки о 21:37 та прибуватиме до Святошина о 22:29.
 
Додатковий щоденний рейс вирушатиме зі Святошина в напрямку Почайни та Троєщини о 21:39 та прибуватиме на станцію Дарниця о 22:28.
 
Додатковий щоденний рейс вирушатиме зі Святошина в напрямку Центрального вокзалу та Видубичів о 21:30 та прибуватиме на станцію Дарниця о 22:22.
 
Це означатиме, що останній рейс кільцевої електрички з вокзалу на лівий берег вирушатиме о 21:56, а в напрямку Святошина — о 22:04.
 

Раніше повідомлялося, що за 10 оплачених у чат-боті квитків Укрзалізниця подарує промокод на цілий місяць онлайн-телебачення від Sweet ТV. Більше поїздок київською кільцевою електричкою — більше приємних сюрпризів. 

 
Комментарии (0)