Рус Укр
ГлавнаяКиевские будниСобытияВідзначення Великодніх свят в умовах воєнного стану: богослужіння у храмах проходитимуть онлайн
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

Відзначення Великодніх свят в умовах воєнного стану: богослужіння у храмах проходитимуть онлайн

Відзначення Великодніх свят цьогоріч відбувається в умовах воєнного стану. Мешканців закликають надати перевагу трансляціям богослужінь і пам’ятати про комендантську годину, що діє із 00:00 до 05:00
Міська влада нагадує, що відзначення Великодніх свят цьогоріч відбувається в умовах воєнного стану. Мешканців закликають надати перевагу трансляціям богослужінь і пам’ятати про комендантську годину, що діє із 00:00 до 05:00. 
 
Про це повідомила пресслужба КМДА.
 
Місто звернулось до керівників релігійних громад із проханням обмежити проведення масових богослужінь і максимально забезпечити онлайн-трансляції з культових споруд на українських телеканалах та через інтернет.
 
«Україна продовжує жити в стані війни, тому ми маємо залишатись свідомими громадянами та діяти з урахуванням рекомендацій військових, уникаючи масових скупчень, щоб уберегти один одного. Окрім того, звертаємо увагу містян, що в Києві продовжує діяти комендантська година, яка триває з 00:00 до 05:00», – говориться у повідомлені.
 

Нагадуємо, на Великдень, у ніч із суботи 15 квітня на неділю 16 квітня, комендантська година на Київщині діятиме без змін - з 00:00 до 5:00. 

 
Комментарии (0)