Рус Укр
ГлавнаяКиевские будниЖильеВласники приміщень, де є укриття, зобов’язані надати доступ до них при повітряній тривозі
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

Власники приміщень, де є укриття, зобов’язані надати доступ до них при повітряній тривозі

Власники та орендарі приміщень, де розташовані об’єкти цивільного захисту населення – сховища та укриття, зобов’язані забезпечувати вільний доступ до них під час повітряної тривоги.
Власники та орендарі приміщень, де розташовані об’єкти цивільного захисту населення – сховища та укриття, зобов’язані забезпечувати вільний доступ до них під час повітряної тривоги.
 
Ті, хто не усвідомлює цю необхідність у воєнний час, можуть звільнити ці приміщення і віддати їх іншим власникам. Місто спільно з рятувальниками та правоохоронними органами реагуватиме на випадки недопуску людей в укриття. 
 
Про це заявили у пресслужбі КМДА.
 
Є споруди подвійного призначення, які можуть перебувати у приватній власності чи оренді і використовуватися суб’єктами господарювання тощо. 
 
«Від власників вимагається зовсім небагато: знайти компроміс з людьми і надавати людям доступ до безпечних місць, як це встановлено законом. Ми переживаємо страшні часи війни і повинні підтримувати й допомагати один одному. В іншому випадку – місто втручатиметься і вирішуватиме проблему жорстко», – говориться у повідомлені.
 
Зазначені приміщення повинні мати освітлення, нормальний санітарний стан для перебування людей, зокрема маленьких дітей.
 

Нагадаємо, районними в місті Києві державними адміністраціями використовується понад 4 тисячі укриттів для населення, серед яких споруди подвійного призначення, підземні автопаркінги, підземні переходи, приміщення метропорлітену, цокольні та підвальні приміщення, а також укриття на підприємствах.   

 
Комментарии (0)