Рус Укр
ГлавнаяКиевские будниТранспортІз 23 вересня у столиці діятимуть перепустки нового зразка
Новости ЖКХ
16 сентября 2024 г.
13 сентября 2024 г.
12 сентября 2024 г.
11 сентября 2024 г.
10 сентября 2024 г.
09 сентября 2024 г.
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

Із 23 вересня у столиці діятимуть перепустки нового зразка

У Києві змінюють формат перепусток, за якими транспортні засоби можуть пересуватися містом під час комендантської години.
У Києві змінюють формат перепусток, за якими транспортні засоби можуть пересуватися містом під час комендантської години. Так, перепустки нового зразка почнуть діяти з 00:00 23 вересня. 
 
Про це повідомила пресслужба, пише "Україна Комунальна".
 
«Періодичне оновлення перепусток – вимушений крок, який підвищує гарантію, що перепустками користуються лише ті, хто дійсно має на це підстави. Тобто працює в секторі безпеки та оборони України, критичній інфраструктурі міста та органах державної влади. Закликаю кожного відповідально ставитися до вимог воєнного стану. Дотримуйтеся режиму комендантської години, що наразі триває у столиці з 00:00 до 05:00», – говориться в повідомлені.
 
Заявки на отримання перепусток необхідно подавати до Центрального управління Військової служби правопорядку або до органу, де перепустку отримували попередні рази. У ній обов’язково потрібно обґрунтувати необхідність переміщення транспортного засобу під час комендантської години.
 

У разі втрати перепустки необхідно оперативно повідомити про це орган, який її видав. А старі після заміни на нові – повернути до Центрального управління Військової служби правопорядку або органу, що її видав. Керівники підприємств, організацій чи установ, що видали перепустку, несуть персональну відповідальність за стан її збереження та використання, облік і видачу. 

 
Комментарии (0)