Рус Укр
ГоловнаКиївські будніОпалювальний сезон 2023-2024КМР збільшила статутний капітал КП«Київтеплоенерго» за рахунок грошового внеску власника
Новини ЖКГ
28 Березня 2024 p.
27 Березня 2024 p.
26 Березня 2024 p.
25 Березня 2024 p.
22 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
19 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

КМР збільшила статутний капітал КП«Київтеплоенерго» за рахунок грошового внеску власника

КП «Київтеплоенерго» є одним із учасників процесу повернення під контроль міста об’єктів теплоенергетичного комплексу, що перебували у володінні та користування ПАТ «Київенерго».
Депутати Київської міської ради збільшили розмір статутного капіталу КП «Київтеплоенерго» на суму ‎1,2 млрд грн за рахунок грошового внеску власника аби комунальне підприємство прийняло на баланс теплові мережі Києва після 27 квітня 2018 року. Тобто після розірвання договору столиці з ПАТ «Київенерго» та підготовчих робіт до наступного опалювального сезону, повідомляє прес-служба КМР.
 
КП «Київтеплоенерго» є одним із учасників процесу повернення під контроль міста об’єктів теплоенергетичного комплексу, що перебували у володінні та користування ПАТ «Київенерго».
 
В червні минулого року Київська міська рада прийняла стратегічне рішення – припинення угоди з ПАТ «Київенерго», що була укладена 17 років тому. Після завершення угоди комунальне підприємство має забезпечити жителям столиці безперебійність послуг із опалення, гарячого водопостачання, електричної енергії.
 

Є потреба у першочергових витратах підприємства для початку його діяльності та виконання робіт у міжопалювальний період – щонайменше в сумі 1,2 млрд грн. Підприємству необхідно провести розрахунок за енергоносії, збільшити штат працівників, які забезпечуватимуть підготовку до зими, протиаварійне обслуговування, закупити нову спеціалізовану техніку, створити геоінформаційну систему інженерних мереж. 

 
Коментарі (0)