Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїТранспортВідкриттю столичного автовокзалу визначили нові терміни
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Відкриттю столичного автовокзалу визначили нові терміни

У столиці невдовзі запрацює новий автовокзал. При цьому рейси автобусів з Центрального і Південного автовокзалів - закриють.

Через два тижні на Теремках відкриють новий сучасний автовокзал. На автовокзалі буде п'ять платформ для автобусів, фастфуд, кімната матері і дитини. При цьому Московський і Південний автовокзали планують закрити. Про це пишуть «Вести».

Повідомляється, що наразі будівля автовокзалу готова на 97%. Так, на площі 1,7 тис. кв. м окрім самої будівлі розмістяться п'ять платформ, а на стоянці буде 48 місць для автобусів. За добу тут зможуть обслуговувати до 8,5 тис. пасажирів. Обіцяють, що ціни на проїзд, при цьому, підвищувати не будуть.

За словами глави департаменту транспорту КМДА Євгена Водовозова, автовокзалу необхідно дати юридичну адресу та передати у власність міста, що буде зроблено на сесії Київради. Адже будувався об'єкт за гроші інвестора.

Повідомляється, що з відкриттям нового автовокзалу вирішиться доля існуючих - Центрального (на Московській площі) і Південного (біля іподрому).

«Вони не повинні перебувати в місті. Це питання має вирішити міністерство інфраструктури. У будь-якому випадку, спочатку потрібно перенести маршрути», - розповів Євгеній Водовозов.

У свою чергу, обіцяють, що ціни на проїзд залишаться колишніми. Вокзальний збір для перевізників буде таким же, як на Центральному і Південному.

«Навіть ті маршрути, яким доведеться трохи далі їхати, навряд чи ризикнуть підняти ціни там не такі великі витрати на бензин», - каже голова Голосіївської адміністрації Анатолій Курінний.

Як повідомляла «Україна Комунальна», міжнародний автовокзал, який відкривають на Теремках, обійдеться в 40 млн грн, і в майбутньому буде обслуговувати 3,1 млн пасажирів в рік. Раніше обіцяли, автовокзал здадуть в експлуатацію до Дня Незалежності.

 
Коментарі (0)