Рус Укр
ГлавнаяНовости ЖКХТранспортКМДА може викупити цех «Більшовика», щоб добудувати Шулявську розв'язку
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

КМДА може викупити цех «Більшовика», щоб добудувати Шулявську розв'язку

Продаж будівлі цеху №5 "Першого київського машинобудівного заводу" міській владі Києва може відбутися до приватизаційного аукціону

 

Продаж будівлі цеху №5 "Першого київського машинобудівного заводу" міській владі Києва може відбутися до приватизаційного аукціону. Про це йдеться у статті Економічної правди.

Переговори КМДА з Фондом державного майна тривають довго і безрезультатно. У 2020 році перший заступник київського міського голови Микола Поворозник розповідав, що ФДМ оцінює цех у 700 млн грн. Місто вважало цю ціну завищеною.

Голова ФДМ Дмитро Сенниченко каже, що наразі вирішення цього питання – у руках київської влади.

"П'ятий корпус – це актив на балансі ПКМЗ. Правління підприємства не може просто так віддати актив, навіть для благих справ. Місту було запропоновано обрати оцінювача, оцінити корпус і викупити приміщення відповідно до закону "Про відчуження земельних ділянок для суспільних потреб", – заявив він.

За словами Сенниченка, оціночну компанію Київ обрав, отримав оцінку майна, а фонд її затвердив. Спільна дорожня карта КМДА й ПКМЗ уже реалізовується. 

"Продаж будівлі цеху міській владі Києва може відбутися до приватизаційного аукціону", – запевнили представники фонду у відповіді на запит ЕП.

Цех №5 ПКМЗ, розташований на перетині проспекту Перемоги та вул. Вадима Гетьмана, хоче викупити міська влада. Земля під ним потрібна для будівництва елемента розв'язки і правого повороту з проспекту Перемоги на вулицю Гетьмана. Це дозволить завершити реконструкцію Шулявського шляхопроводу.

 

 

 
Комментарии (0)