Рус Укр
ГлавнаяКомментарииОтопительный сезон 2023-2024В.Кличко: "У Києві розпочинають підключати до тепла об’єкти соціальної інфраструктури"
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

В.Кличко: "У Києві розпочинають підключати до тепла об’єкти соціальної інфраструктури"

Столиця розпочала підключати до тепла об’єкти соціальної інфраструктури – лікарні, школи, садки, – за заявками їхніх керівників.
У Києві розпочинають підключати до тепла об’єкти соціальної інфраструктури – лікарні, школи, садки, – за заявками їхніх керівників. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу «Київ», пише "Україна Комунальна".
 
«Столиця розпочала підключати до тепла об’єкти соціальної інфраструктури – лікарні, школи, садки, – за заявками їхніх керівників. Щодо комунальної сфери, житлових будинків, – ми орієнтуємось на погоду, щоб раціонально витрачати тепло. Коли три доби середньодобова температура опускатиметься нижче +8 градусів із подальшим прогнозом на похолодання, розпочнемо підключати і комунальні будівлі. Тоді ж – за їх заявками – й будинки ОСББ, ЖБК, відомчі», – повідомив Віталій Кличко.
 
Місто виконало всі заплановані й необхідні для старту опалювального сезону роботи. Близько сотні котелень столиці забезпечені можливостями оперативного переключення на роботу від генераторів. Таку ж можливість сьогодні мають 150 бюветних комплексів. Також місто придбало 23 мобільних пересувних котельні, які, в разі необхідності, забезпечать на певний період теплом медичні заклади, школи та садки, пункти обігріву.
 

Продовжують у Києві й відновлення пошкодженого чи зруйнованого минулої зими обладнання на об’єктах критичної інфраструктури. Віталій Кличко нагадав, що столиця виділила на ці потреби близько мільярда гривень, і до кінця року заплановані ремонти виконають. 

 
Комментарии (0)