Рус Укр
ГлавнаяНовости ЖКХЭлектроэнергетикаКиян закликають переходити на альтернативні джерела енергії
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

Киян закликають переходити на альтернативні джерела енергії

Зокрема, у межах програми «ГрінДІМ» об’єднання співвласників багатоквартирних будинків та житлово-будівельні кооперативи можуть отримати гранти на встановлення сонячних електростанцій і супутнього обладнання.
Киян закликають переходити на альтернативні джерела енергії. Зокрема, у межах програми «ГрінДІМ» об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та житлово-будівельні кооперативи (ЖБК) можуть отримати гранти на встановлення сонячних електростанцій і супутнього обладнання. 
 
Про це нагадує державна установа «Фонд енергоефективності», пише "Україна Комунальна".
 
Так, Програма надає фінансування на відшкодування 70% вартості обладнання та матеріалів сонячних електростанцій, а також на сертифікацію енергетичної ефективності будинку.
 
Детальніше про участь у Програмі та реалізацію проєкту – за посиланням: https://eefund.org.ua/greendim/.
 
Енергетики також закликають усіх споживачів ощадливо споживати енергоресурси. Зокрема, вимикати електроприлади, якими не користуються та правильно експлуатувати електрочайник, кондиціонер, електроплиту, холодильник тощо. Як розумно та дбайливо користуватись електроенергією без додаткових витрат, що допоможе отримувати у 2–3 рази більше користі від власних електроприладів, – за посиланням: http://e.surl.li/hiprti.
 

Нагадаємо, у столиці діє Програма з часткового відшкодування вартості незалежних джерел енергії. За цим механізмом місто компенсує 75% вартості придбаного генератора або іншого обладнання. На початок цього року в будинках ОСББ і ЖБК встановили понад 670 одиниць різного обладнання. А загалом, з іншими будинками, – понад 1 000. Сума відшкодування від столиці склала близько 18,6 млн грн. 

 
Комментарии (0)