Рус Укр
ГлавнаяНовости ЖКХОтопительный сезон 2023-2024Киянам нагадали про зручні способи оплати житлово-комунальних послуг
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

Киянам нагадали про зручні способи оплати житлово-комунальних послуг

Для киян в електронному та паперовому форматі доступні рахунки для оплати житлово-комунальних послуг, наданих у грудні.
Для киян в електронному та паперовому форматі доступні рахунки для оплати житлово-комунальних послуг, наданих у грудні. Для користувачів особистого кабінету на сайті «Центру комунального сервісу» електронні рахунки доступні за посиланням: https://cks.com.ua/cabinet/objects/. Паперові, як зазвичай, доставлено у поштові скриньки. 
 
Про це повідомляє КК «Центр комунального сервісу». (ЦКС)
 
Для оплати за комірне у ЦКС пропонують зручні способи: особистий кабінет на сайті ЦКС або через індивідуальний QR-код, що надрукований на кожному рахунку-повідомленні.
 
Для оплати через особистий кабінет достатньо виконати 3 прості кроки:
  • Створити обліковий запис. Зазначити ПІБ,  електронну адресу та номер телефону.
  • Додати об’єкт (квартиру або кілька – для допомоги при оплаті старшим сусідам та родичам).
  • Обрати зручний спосіб оплати та розрахуватись.
Щоб оплатити за допомогою QR-коду, потрібно:
  • зісканувати код із рахунку та перейти за посиланням;
  • ввести номер телефону та електронну адресу;
  • натиснути «Сплатити».
Квитанції про оплату після онлайн-розрахунку надходять на електронну пошту, а також зберігаються в особистому кабінеті.
 
Також, у концерні звертають увагу, що для отримання електронних рахунків на e-mail можна залишити заявку за посиланням: https://cks.com.ua/bill
 
Нагадуємо, що оплатити без комісії можна за допомогою картки киянина. Оформити її у відділеннях «Ощадбанку» мають право всі, хто зареєстрований у Києві, жителі інших міст, які офіційно працевлаштовані в столиці, а також вимушені переселенці.
 
У комунальному концерні «Центр комунального сервісу» зауважили, що також сплатити за послуги можна онлайн через мобільні застосунки, каси банківських установ за встановленим графіком їхньої роботи, який можна дізнатися на офіційних сайтах, у муніципальних електронних додатках тощо.
 
Слід зауважити, що для коректних нарахувань за спожиті послуги, з 5-го числа і до кінця місяця включно, необхідно передавати показання вузлів розподільного обліку води та тепла (квартирних лічильників), скориставшись одним із зручних способів дистанційного обслуговування:
  • через особистий кабінет на сайті ЦКС;
  • за телефоном call-центру ЦКС – (044) 247-40-40 (вартість дзвінків із мобільного згідно тарифів вашого оператора зв'язку);
  • за стаціонарними номерами телефонів – для споживачів, чиї телефони з технічних причин неможливо перевести у тоновий режим: (044) 354-86-26; (044) 354-81-12; (044) 354-81-25; (044)354-81-28; (044)354-86-41; (044)354-81-15; (044)354-86-21; (044)354-86-24; (044)354-86-29; (044)354-86-06;(вартість дзвінків із мобільного згідно тарифів вашого оператора зв'язку).
  • через скриньки для передачі показань за адресами.
Для споживачів, у яких у квартирі встановлено бойлер, все одно потрібно передавати показання, навіть якщо вони не змінювалися.
 

КК «Центр комунального сервісу» дякує всім, хто з розумінням ставиться до роботи працівників житлово-комунальної сфери та попри дію воєнного стану і непросту соціально-економічну ситуацію продовжує сплачувати за спожиті житлово-комунальні послуги.  

 
Комментарии (0)