Рус Укр
ГлавнаяКиевские будниЭлектроэнергетикаНа Київщині заборонили використання святкової ілюмінації
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

На Київщині заборонили використання святкової ілюмінації

На території Київської області заборонено використання святкової ілюмінації — гірлянд, світлових декорацій тощо. Рішення прийнято на Оперативному штабі ради оборони Київської області.
На території Київської області заборонено використання святкової ілюмінації — гірлянд, світлових декорацій тощо. Рішення прийнято на Оперативному штабі ради оборони Київської області.
 
Як повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба, "це стосується як комерційної, так і комунальної та державної власності. Світлові декорації новорічних ялинок, парків, вулиць — залишимо на потім".
 
"Ми чинимо спротив ворогу, який здійснює енерготерор нашої країни. Максимальна економія електроенергії — це наш цивільний фронт сьогодні. Обов'язково переможемо!" - резюмував голова ОВА.
 
Нагадаємо, у зв'язку з тимчасовим вимкненням електромереж городяни скаржаться на відсутність зв'язку. У КГВА пояснили, чому так відбувається. 

«Річ у тому, що обладнання потребує постійного живлення. Для забезпечення стабільної роботи використовують батареї. Вони можуть забезпечити роботу на 4-5 годин. Тому коли електроенергію вимикають надовго, акумулятори не встигають перезарядитися. Найпроблемніше питання – мобільний інтернет. Мережа зазнає значного навантаження, коли більшість переходить з домашнього Wi-Fi на мобільний інтернет. Це впливає на швидкість», – повідомляють у КДВА.   

 
Комментарии (0)