Рус Укр
ГлавнаяНовости ЖКХБлагоустройствоНа Софійській площі традиційно засвітили вогні на Головній ялинці країни
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

На Софійській площі традиційно засвітили вогні на Головній ялинці країни

У столиці, на Софійській площі, в День Святого Миколая традиційно засвітили вогні на Головній ялинці країни. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.
У столиці, на Софійській площі, в День Святого Миколая традиційно засвітили вогні на Головній ялинці країни. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.
 
«Цього року було багато дискусій – варто ставити ялинку чи ні. Зважаючи на те, що ми живемо в умовах воєнного стану, обстрілів та відключень електроенергії. Я вважаю, що ми ухвалили правильне рішення. Ялинка повинна бути! В наших дітей має бути свято!» – наголосив Віталій Кличко.
 
Він зазначив, що російським варварам не вдасться позбавити українців радості Різдва та Нового року.
 
«Цього року, звісно, формат святкувань інший. Та й ялинка не така велика й ошатна, як завжди. 12 метрів заввишки замість 31-го, як, наприклад, минулого року. І назвали ми її «Ялинкою незламності», – наголосив мер столиці.
 
Прикрасили новорічне дерево енергозберігаючими гірляндами, що світитимуться від генератора. Підсвічувати ялинку будуть щодня з 17:00 до 21:00. Також поруч з генератором облаштують точки для підзарядки гаджетів. Для цього найближчими днями облаштують спеціальний намет.
 
Головну ялинку України прикрасили іграшками минулих років – близько тисячею куль синіх і жовтих кольорів, білими голубами і прапорами країн, що допомагають Києву впоратися з викликами та наслідками війни. А також зображенням захисника Києва – Архистратига Михаїла. Верхівку ялинки вінчає герб України.
 

Встановили та прикрасили ялинку виключно за рахунок меценатів і бізнесу, генератор теж надали благодійники. Місто не витрачало на це коштів. Масових розважальних заходів, фудкортів, ярмарків та атракціонів на Софійській площі цьогоріч також не буде. 

 
Комментарии (0)