Рус Укр
ГлавнаяКомментарииОтопительный сезон 2023-2024О.Кулеба: "Для завершення підготовки до опалювального сезону Київській області потрібно ще 600 млн грн"
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

О.Кулеба: "Для завершення підготовки до опалювального сезону Київській області потрібно ще 600 млн грн"

Для завершення підготовки до опалювального сезону Київській області потрібно ще 600 млн грн. За словами голови Київської обласної військової адміністрації (КОВА) Олексія Кулеби
Для завершення підготовки до опалювального сезону Київській області потрібно ще 600 млн грн. За словами голови Київської обласної військової адміністрації (КОВА) Олексія Кулеби, надходження цих грошей може відбутися вже найближчими днями.
 
Про це він розповів в ефірі телемарафону. 
 
"Найближчими днями ми очікуємо додаткового виділення від уряду 600 млн грн з резервного фонду, які будуть безпосередньо йти на капітальні витрати нашої області. Це дозволить завершити роботи з підготовки до опалювального сезону", – зазначив Кулеба.
 
Загалом область, за його словами, вже отримала на поточні ремонтні роботи 400 млн грн. Вони пішли на заміну вікон, ремонт покрівлі чи дверей.
 
"Крім того, 87 мільйонів з обласного бюджету було виділено на ті громади, які найбільше постраждали – Ірпінська, Макарівська, Бучанська, Гостомельська. Остання, до речі, на 1-му місці серед громад області із ушкоджень", – розповів голова КОВА.
 
У самій же адміністрації раніше повідомили, що Київщина готова до опалювального сезону на 90%. Зокрема, вже комплексно підготовлено більше:
  • 6 600 житлових будинків;
  • 890 шкіл та дитячих садків;
  • 940 закладів охорони здоров'я (лікарень, поліклінік, ФАПів).
 

"Також до зими готово понад 1 270 котелень. Частина котлів була капітально відремонтована або замінена через значні пошкодження внаслідок російської військової агресії", – йдеться в повідомленні.  

 
Комментарии (0)