Рус Укр
ГлавнаяКомментарииОтопительный сезон 2024-2025П.Пантелеєв: "До кінця року встановлять 328 будинкових приладів обліку тепла в багатоповерхівках"
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

П.Пантелеєв: "До кінця року встановлять 328 будинкових приладів обліку тепла в багатоповерхівках"

У межах підготовки до наступного опалювального сезону «Київтеплоенерго» встановлює будинкові прилади обліку тепла у столичних багатоповерхівках.
У межах підготовки до наступного опалювального сезону «Київтеплоенерго» встановлює будинкові прилади обліку тепла у столичних багатоповерхівках. Загалом до кінця 2024 року комунальне підприємство встановить 328 будинкових приладів обліку тепла в багатоповерхівках. 
 
Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.
 
«Серед них – 208 лічильників у тих будинках, де ще не встановлені прилади обліку, а клієнти отримували нарахування відповідно до Методики № 315. Вартість опалення для таких споживачів розраховувалась на основі теплового навантаження будинку, кількості годин постачання теплової енергії та середньомісячної температури зовнішнього повітря. Окрім того, «Київтеплоенерго» встановить ще 120 лічильників замість тих, які вже відпрацювали свій ресурс і не підлягають ремонту або були викрадені», – сказав Петро Пантелеєв.
 
Так, 12 липня в багатоповерхівці на просп. Відрадному, 51 фахівці КП «Київтеплоенерго» встановили новий лічильник MULTICAL 603 замість викраденого ще в лютому 2022 року. Це сучасний прилад обліку провідного данського виробника KAMSTRUP. Його термін використання становить 12 років.
 

«І «Київтеплоенерго», і самі мешканці будинку повинні розуміти, скільки тепла споживає будинок. В опалювальному сезоні 2024/2025 мешканці багатоповерхівки зможуть сплачувати за фактично спожите тепло, тобто згідно з показаннями приладу обліку. І на основі цих даних вже робити висновки про модернізацію та проведення енергоефективних заходів у будинку в майбутньому», – зазначив заступник голови КМДА. 

 
Комментарии (0)