Рус Укр
ГлавнаяКиевские будниЭлектроэнергетикаУ Києві сьогодні буде ще один день без відключень електрики
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

У Києві сьогодні буде ще один день без відключень електрики

Сьогодні в Києві не планують відключати світло. Проте у трьох районах - Голосіївському, Святошинському та Шевченківському можуть бути перебої
Сьогодні в Києві не планують відключати світло - Укренерго уже декілька днів не формує ліміти для регіонів. Проте у трьох районах - Голосіївському, Святошинському та Шевченківському можуть бути перебої, повідомив гендиректор YASNO Сергій Коваленко.
 
"Уже кілька днів поспіль Укренерго не формує ліміти для регіонів. А отже генераційних обмежень у нас практично немає. За повідомленнями Міненерго та Укренерго, зараз у роботі усі дев’ять енергоблоків атомних електростанцій, працюють додаткові блоки на деяких ТЕС, більш активно працюють ГЕС. Це все дає змогу виробляти більше електроенергії...
 
Звісно, це не означає, що система відновлена настільки, щоб працювати безперебійно. Тому в деяких районах Києва, зокрема в частині Голосіївського, Святошинського та Шевченківського, є дефіцит пропускної спроможності мереж", - написав Коваленко в Facebook.
 

Він нагадав, що мережі НЕК Укренерго, пошкоджені через обстріли, поки не можуть передавати такі обсяги електроенергії, щоб забезпечити всіх киян світлом. Тому тут можуть застосовуватися локальні відключення за графіками. 

 
Комментарии (0)