Рус Укр
ГлавнаяКомментарииОтопительный сезон 2023-2024В.Кличко: "На сьогодні у столиці не планують ніяких змін щодо початку опалювального сезону"
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

В.Кличко: "На сьогодні у столиці не планують ніяких змін щодо початку опалювального сезону"

Разом із тим, мер Києва порекомендував киянам підготуватися до опалювального сезону, зокрема утеплити вікна в оселях та під’їздах, придбати теплі речі.
На сьогодні у столиці не планують ніяких змін щодо початку опалювального сезону. Так, 7 жовтня розпочали підключати до тепла заклади соціальної сфери – лікарні, школи, садки та інші установи сфери – за індивідуальними заявками керівників цих закладів. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив в ефірі національного телемарафону.
 
«На сьогодні ми не плануємо ніяких змін в графіку. Поки що підключення опалення відбувається виключно за заявками керівників закладів соціальної сфери. Щодо всіх інших (побутових споживачів) ми обов’язково зважатимемо на погодні умови і будемо інформувати киян про підключення до центрального опалення», – сказав Віталій Кличко.
 
Разом із тим, мер Києва порекомендував киянам підготуватися до опалювального сезону, зокрема утеплити вікна в оселях та під’їздах, придбати теплі речі.
 

«Краще перестрахуватися і підготуватися. Теплі речі не будуть зайвими цієї зими. Ми повинні прорахувати різний розвиток подій, бо російські варвари намагаються зруйнувати критичну інфраструктуру українських міст та селищ», – додав Віталій Кличко.  

 
Комментарии (0)