Рус Укр
ГлавнаяКомментарииОтопительный сезон 2023-2024В.Кличко: "Опалювальний сезон в Києві розпочнеться вже сьогодні"
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

В.Кличко: "Опалювальний сезон в Києві розпочнеться вже сьогодні"

Опалювальний сезон в Києві розпочнеться вже сьогодні, 20 жовтня. Усі будівлі, за технологічним графіком, розпочнуть підключати до системи теплопостачання.
Опалювальний сезон в Києві розпочнеться вже сьогодні, 20 жовтня. Усі будівлі, за технологічним графіком, розпочнуть підключати до системи теплопостачання. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко.   
 
«В складних умовах воєнного стану в Києві здійснили всі необхідні підготовчі роботи. Комунальні служби працюють у посиленому режимі, розуміючи, яким складним буде цей опалювальний сезон. Бо ворог цілить в об"єкти критичної інфраструктури, намагається залишити українців без життєво необхідних послуг.  
 
Місто збільшило на 10% чисельність аварійно-рятувальних служб, придбало додаткову техніку та матеріали.  
 
Рішення про старт опалювального сезону ми ухвалили виходячи, насамперед, з погодних умов. Поступове похолодання та низьку температуру вночі», - заявив мер.  
 
Він підкреслив, що важливим чинником для початку опалювального сезону є необхідність економити електроенергію. Щоб кияни не вмикали електрообігрівачі та кондиціонери і не перевантажували систему електропостачання.  
 

«Заклади соціальної сфери ми розпочали підключати раніше - за індивідуальними заявками. Крім того, багато з них оснащені індивідуальними теплопунктами, що дозволяє дистанційно регулювати подачу тепла та використовувати його раціонально», - сказав Кличко.  

 
Комментарии (0)