Рус Укр
ГлавнаяКомментарииБлагоустройствоВ.Кличко:"Розпочалась процедура створення Національного військового меморіального кладовища"
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

В.Кличко:"Розпочалась процедура створення Національного військового меморіального кладовища"

Київрада ухвалила дуже важливе рішення – відвела землю і, фактично, розпочала процедуру створення Національного військового меморіального кладовища в Биківні
Київрада ухвалила дуже важливе рішення – відвела землю і, фактично, розпочала процедуру створення Національного військового меморіального кладовища в Биківні. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив мер столиці Віталій Кличко.
 
«За створення Меморіалу відповідає держава і місце визначив уряд. Столиця ж готова всіма можливими способами сприяти створенню Меморіалу наших героїв. Раніше ми підтримали пропозицію уряду щодо створення військового кладовища на Лисій горі. Але у громадськості вона підтримки не знайшла. Тому тепер ідеться про Биківню. 8 гектарів землі в цій місцевості – у власності міста. І сьогодні ми відвели їх, фактично, розпочавши процедуру організації Меморіалу. Поруч – близько 90 гектарів – земля державна. Відтак, загальна площа Національного військового меморіального кладовища сягне майже 100 гектарів», – зазначив Віталій Кличко.
 
Цей масштабний Меморіал побудують у західній частині Національного заповіднику «Биківнянські могили».
 

«Мова йде про територію пам’яті, місце вшанування героїв, які поклали життя за незалежність та волю нашої держави», – підкреслив Віталій Кличко. 

 
Комментарии (0)