Рус Укр
ГлавнаяКиевские будниВодоснабжениеВода в Ірпінь постачатиметься зі столичних водопровідних станцій
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

Вода в Ірпінь постачатиметься зі столичних водопровідних станцій

Спільними зусиллями фахівців «Київводоканалу», «Ірпіньводоканалу», «Житомирводоканалу» та підрядних організацій завершено прокладання водогону до міста Ірпінь
Спільними зусиллями фахівців «Київводоканалу», «Ірпіньводоканалу», «Житомирводоканалу» та підрядних організацій завершено прокладання водогону до міста Ірпінь, про це повідомила пресслужба КМДА.
 
Прокладено дві нитки поліетиленових труб діаметром 160 мм протяжністю 7 км та облаштовано водопровідні колодязі. Трубопроводи транспортувалися на великих барабанах довжиною одного відрізка 430 метрів, що суттєво скоротило швидкість монтажу. 
 
Відтепер Ірпінь поєднаний з водопровідною системою Києва, і вода у місто постачатиметься зі столичних водопровідних станцій. 
 
Роботи здійснювались завдяки фінансуванню та за підтримки благодійних організацій, зокрема, Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні. 
 
У ПрАТ "АК «Київводоканал» розповіли, що  давно були готові до утворення так званої Київської агломерації та постачання води у прилеглі населені пункти, адже столичне водопровідне господарство має вільні потужності, що не використовуються в повному обсязі.
 
З іншого боку, у містах-сателітах спостерігалась суттєва нестача якісної питної води, а місцеві водозабори не здатні були забезпечити реальні об'єми водоспоживання. 
 

Внаслідок військових дій водопровідно-каналізаційне господарство Ірпеня було зруйноване, і ситуація стала критичною, тож роботи розпочались одразу ж після звільнення міста.  

 
Комментарии (0)