Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспорт «Київатодор» готує киянам «травневі» сюрпризи
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

«Київатодор» готує киянам «травневі» сюрпризи

У цьому році мерія обіцяє порадувати киян новими транспортними об'єктами та фонтанами.

9 травня столиця святкуватиме не тільки масовими заходами і традиційним салютом. У цьому році мерія обіцяє порадувати киян новими транспортними об'єктами та фонтанами.

До Дня Перемоги влада обіцяє здати в експлуатацію довгоочікувану розв'язку-турбіну біля моста Патона. Таку дату називають в КК «Київавтодор».

«До Дня Перемоги плануємо завершити будівництво транспортної розв'язки на перетині бульвару Дружби Народів і Наддніпрянського шосе. Власне, розв'язка вже працює, пробок там немає, як було раніше. Але нам ще необхідно покласти верхній шар покриття, провести благоустрій», - заявив гендиректор корпорації Георгій Глинський.

Нагадаємо, розв'язка вдвічі збільшить пропускну спроможність ділянки, де регулярно в годину пік виникали затори. На початку квітня, як складову частину «турбіни», вже запустили естакаду, що веде від Набережного шосе до Паркової алеї.

Крім того, до свята остаточно завершать реконструкцію та благоустрій проспекту Бажана, яким гості Євро-2012 поїдуть до Києва з аеропорту «Бориспіль». Реконструкція дороги довжиною 6,3 км буде комплексною.

«Це і благоустрій, і бар'єрна огорожа нового типу, нове енергозберігаюче освітлення, армування шарів асфальтобетону, що запобіжить утворенню тріщин», - говорить пан Глінський. Проспект також обладнають велодоріжкою, а ще тут відремонтую підземні переходи.

Крім того, до Дня Перемоги запрацюють відразу два фонтани. Перший запустять в сквері імені Марії Заньковецької, на вулиці Червоноармійській, 119. Фонтан буде світломузичний, схожий на той, який нещодавно відкрили на Хрещатику, 25. Другий фонтан, але вже звичайний, стане радувати киян у сквері на площі І.Франка.

Джерело - Kievpress

 
Коментарі (0)