Рус Укр
ГоловнаКоментаріОпалювальний сезон 2023-2024П.Пантелеєв:«Ми не застраховані від аварій в будь-якому місці»
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

П.Пантелеєв:«Ми не застраховані від аварій в будь-якому місці»

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв назвав райони столиці де є найбільші ризики поривів тепломереж протягом нинішнього опалювального сезону
Заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв назвав райони столиці де є найбільші ризики поривів тепломереж протягом нинішнього опалювального сезону.
 
Так, за словами чиновника, ризики поривів тепломереж протягом нинішнього опалювального сезону у Києві стосуються Шевченківського, Подільського, Оболонського і Святошинського районів. 
 
"Ми не застраховані від аварій в будь-якому місці. Загалом система теплопостачання зношена від 60 до 80%, в залежності від конкретного об'єкта. Найбільш важкі у цьому плані Шевченківський, Подільський район, Оболонський і Святошинський райони", - зазначив Пантелеєв.
 
За його словами, у цих районах традиційно відбувається найбільш складне підключення до тепла, а крім того, виникає більша кількість аварій і поривів під час опалювального сезону. Незважаючи на проведені ремонтні роботи і заміни мереж, такі проблеми вірогідні й цього року.
 

При цьому він додав, що, за оцінкою Світового банку, для уникнення аварійних ситуацій і стабілізації ситуації з опаленням в Києві необхідно щороку здійснювати заміну 170 км мереж протягом 5 років. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
29 Жовтня 2019 p. 19:35
Якщо ви вночі зателефонуєте у жеківську аварійну, то впевнитесь, що замість оперативного з"єднання з диспетчером, ви довго будете вимушені слухати музику і місцеві новини , що будуть лунати з телефонної трубки. А , аварія, наприклад, прорив труби , тим часом буде заливати все більше і більше вас і сусідів...-----------------------------------То може Пантелеєву треба потурбуватися, щоб аварійний диспетчер брав трубку відразу у будь-який час доби...