Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБудівництво Попов вирішив ощасливити столичних двірників
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Попов вирішив ощасливити столичних двірників

Голова Київської міської держадміністрації Олександр Попов доручив головам районів столиці та керівникам профільних управлінь скласти перелік об’єктів, які можуть бути реконструйовані під службове житло.

Голова Київської міської держадміністрації Олександр Попов доручив головам районів столиці та керівникам профільних управлінь скласти перелік об’єктів, які можуть бути реконструйовані під службове житло, а також вивчити можливість будівництва службових квартир для співробітників сфери ЖКГ. Про це він заявив під час апаратної наради із заступниками та головами районних держадміністрацій, інформує прес-служба КМДА.

«Цього року ми плануємо забезпечити житлом 150 двірників та жеківців. 30 з них свої квартири та кімнати отримали минулого тижня до Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення. Уже розпочалися роботи з реконструкції житла для представників цієї галузі у Деснянському районі. Але цього недостатньо, ми маємо вивчити можливість будівництва додаткових квартир. Така мотивація безумовно привабила б до роботи у комунальній сфері молодих співробітників, адже сьогодні більшість двірників столиці – це люди похилого віку», – сказав Олександр Попов.

Нагадаємо, 16 березня 2012 року голова КМДА Олександр Попов привітав представників житлово-комунального господарства із професійним святом. До Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення 30-ти працівникам галузі Олександр Попов вручив повідомлення про отримання службового житла. Також голова КМДА вручив їм нагороди та пам’ятні подарунки.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)