Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрій Столичні райони поділили лаврові вінки
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столичні райони поділили лаврові вінки

У столичній адміністрації на чолі з першим заступником голови КМДА Олександром Мазурчаком підвели підсумки весняного двомісячника з благоустрою в 2012 році.

 

У столичній адміністрації на чолі з першим заступником голови КМДА Олександром Мазурчаком підвели підсумки весняного двомісячника з благоустрою в 2012 році.
 
Про це «У.К.» повідомили в прес-службі КМДА.
 
«Так, кращими районами визнані Печерський і Оболонський, друге місце розділили Шевченківський і Дарницький райони, третіми в рейтингу стали Солом'янський і Святошинський», - йдеться в повідомленні.
 
Серед комунальних підприємств районних державних адміністрацій кращим визнано Управління житлово-комунального господарства Печерського району. На другому місці - КП «Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду» Солом'янського району, третю сходинку рейтингу посіло КП «Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду» Голосіївського району.
 
«Більше того, серед комунальних підприємств дорожньо-експлуатаційних управлінь кращим стало КП ШЕУ Шевченківського району, на другому місці - КП ШЕУ Печерського району, а КП ШЕУ Оболонського району посіло третє місце», - зазначає прес-служба.
 
Серед комунальних підприємств по утриманню зелених насаджень першу сходинку розділили КП СЗН Голосіївського та Оболонського районів, а КП СЗН Дарницького району посіло друге місце.
 
Як зазначає прес-служба, міська комісія з благоустрою під час весняного двомісячника провела п'ять виїзних засідань. Під час інспекції члени комісії обстежили території десяти районів, зокрема, промислові зони, будівельні майданчики, мікрорайони приватного сектора, парки, сквери, а також стан утримання дитячих та спортивних майданчиків.
 
Особлива увага приділялася санітарному очищенню міста, озелененню та відновленню благоустрою територій після розкопок на інженерних мережах.
 
«Зокрема, за період двомісячника з благоустрою висаджено понад 51 тис. дерев і 55 тис. кущів, відновлені 565,45 га газонів, знято в районах понад 6 тис. 800 сухостійних дерев. Крім того, відновлено зовнішнє освітлення понад 7 тис. 970 входів у будинки та 42 тис. 146 погонних метрів внутрішньоквартальних проїздів», - йдеться в повідомленні.
 
Під час весняного двомісячника відремонтовано 428,44 тис. кв м фасадів будівель, встановлено 90 нових дитячих і 6 спортивних майданчиків та відремонтовано 2 тис. 297 дитячих майданчиків і 263 спортивні майданчики.
 
Більше того, зазначає прес-служба, створено 143 екологічні зони і ліквідовано понад 274 несанкціонованих звалищ, очищені і упорядковані зелені зони, парки, сквери і т.п.
 
Значні зусилля були спрямовані на підготовку до Євро-2012. «Так, оформлені в'їзні групи з Бориспільського, Броварського, Житомирського, Одеського напрямків, створені квіткові композиції», - заявляє прес-служба.
 
У заходах з благоустрою було задіяно більше 610 осіб.
 
 
Коментарі (0)