Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійБлагоустрій столиці занепокоїв майже 50 тисяч киян
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Благоустрій столиці занепокоїв майже 50 тисяч киян

У столиці стартував двомісячник з благоустрою. До робіт було залучено майже 50 тис. осіб. Найбільш активними виявилися жителі Дарницького району.

Вчора у Києві розпочався двомісячник з благоустрою. На толоку вийшло майже 50 тис. осіб: співробітники комунальних служб столиці, структурних підрозділів КМДА, 1224 організацій, установ, підприємств різних форм власності. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КМДА.

«Загалом на толоку вийшли 46947 осіб. Найбільше людей долучилося до робіт з благоустрою у Дарницькому районі  – приблизно 12 тисяч киян» - йдеться у повідомленні.

Окрім того зазначається, що під час толоки прибрали від побутових відходів 2 тис. га парків, скверів та зелених зон. Висадили 600 кущів та близько 400 дерев (клени, дуби, ялинки, липи, горобини, акації). 3,7 тис. сіянців сосни висадило Дарницьке лісопаркове господарство.

«Спільними зусиллями мешканців столиці та комунальників у місті ліквідували 88 сміттєзвалищ, найбільше у Святошинському районі – 26. Вивезено 17,4 тис. кубів побутових відходів. Працівники КК «Київавтодор» очистив від піскозмету приблизно 270 км. доріг» - додається у повідомленні.

Нагадаємо, протягом весняного двомісячника із благоустрою локальні толоки відбуватимуться у кожному районі. Також комунальники вже готуються до організації наймасштабнішої толоки 12 квітня у День довкілля.

 
Коментарі (0)