Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїТеплоенергетика​Борг столичних споживачів за теплову енергію досяг 1,72 млрд грн
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

​Борг столичних споживачів за теплову енергію досяг 1,72 млрд грн

Заборгованість столичних споживачів теплової енергії перед Київенерго станом на 1 серпня 2016 р. склала 1,72 млрд грн. Найбільшу заборгованість за тепло, опалення та гарячу воду мають житлово-експлуатаційні організації та населення.

Заборгованість столичних споживачів теплової енергії перед ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» станом на 1 серпня 2016 р. склала 1,72 млрд грн. Наразі найбільшу заборгованість за тепло, опалення та гарячу воду перед КИЇВЕНЕРГО мають житлово-експлуатаційні організації та населення – 847,41 млн грн та 516,48 млн грн відповідно.

Найбільш критична ситуація з розрахунками за тепло, опалення та гарячу воду зберігається у Святошинському (101,65 млн грн), Деснянському (83,69 млн грн) та Подільському (69,59 млн грн) районах столиці.

Стан розрахунків всіх споживачів за тепло, опалення та гарячу воду перед КИЇВЕНЕРГО на 1 серпня 2016 року

 
Розрахунки населення

Сумарна заборгованість населення за послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання перед ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» за підсумками 7 місяців 2016 року склала 516,48 млн грн. При цьому заборгованість населення столиці безпосередньо за опалення склала 334,39 млн грн, а сума боргів за гарячу воду – 182,1 млн грн.

Найбільші борги перед Компанією за надані послуги з опалення та постачання гарячої води мають мешканці Печерського району – 659 грн в перерахунку на одного жителя району.

Стан розрахунків населення за послуги з опалення та гарячу воду перед КИЇВЕНЕРГО на 1 серпня 2016 року 
 
 
Серед житлових будинків максимальну заборгованість за послуги Компанії з початку року накопичили споживачі Печерського району – майже 900 тис. грн (вул. Щорса, 44 а), Оболонського району – 584 тис. грн (вул. Прирічна, 5) та Святошинського району – майже 470 тис. грн (вул. Якуба Коласа, 6).
 
Перелік будинків, які мають найбільшу заборгованість за опалення та гарячу воду перед КИЇВЕНЕРГО на 1 серпня 2016 року
 
 
Рахунки КИЇВЕНЕРГО досі залишаються заблокованими Виконавчою службою України через штрафні санкції НАК «Нафтогаз України» за вже сплачені газові борги. При цьому кошти, які клієнти сплачують за спожиті послуги Компанії, зараховуються на спеціальні рахунки, захищені законодавством від будь-яких санкцій. Із цих спецрахунків, згідно алгоритму регулятора НКРЕКП, вони надходять до Ощадбанку та автоматично перераховуються на оплату газу, використаного для виробництва тепла. 
 
Коментарі (0)