Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїБлагоустрійБудівля київської мерії «тріщить по швах»
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Будівля київської мерії «тріщить по швах»

Частина будівлі київської мерії може обрушитися. У КМДА бачать причину в реконструкції будівлі ЦУМу, яка ведеться по сусідству.

Через реконструкцію ЦУМу під загрозою виявилася будівлю мерії. Її частина може обрушитися, побоюються в КМДА, передають «Вести».

«Тріщати по швах» почала перемичка, що з'єднує будівлі Київради і ЦУМу. Тут розташована арка з в'їздом у двір КМДА, а над нею - два поверхи з декількома робочими кабінетами. Зокрема, тут працюють співробітники апарату секретаря Київради. Широкі утворилися щілини і в мощенні вулиці Хрещатик між ЦУМом та КМДА.
 
«У цій частині будівлі тріщини видно неозброєним оком. Вже є висновок комісії, згідно з яким розміщення людей у цих приміщеннях не допускається через можливий обвал», - розповів керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко.
 
За його словами, ситуація з кожним тижнем погіршується. Тому частину співробітників вже перевели з небезпечних кабінетів, а от інших розмістити поки ніде. Їх переведуть, як тільки закінчиться ремонт на першому поверсі КМДА. Заступник голови КМДА Павло Рябікін підтвердив, що є така неприємна ситуація», але, за його словами, зараз вона не є загрозливою.
 
Київський архітектор Георгій Духовичний пояснив: причина аварійної ситуації - двоповерховий підземний паркінг, будівництво якого затіяли під будівлею ЦУМу.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», сьогодні на станціях метро «Кловська», «Театральна» і на одному з вестибюлів на «Героїв Дніпра» жетони можна буде придбати тільки через автомати, які розташовані у вестибюлі станцій.
 
Коментарі (0)