Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаЦентр Києва посадять на «енергетичну» дієту
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Центр Києва посадять на «енергетичну» дієту

Через реконструкцію кабельних ліній у Шевченківському районі столиці містян переводять на тимчасову схему живлення. Звичайний режим електропостачання обіцяють поновити у III-му кварталі цього року.

Мешканців Шевченківського району столиці переводять на тимчасову схему електропостачання. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ПАТ «Київенерго».

Згідно з повідомленням, зміни пов’язані із заміною кабельних ліній, яка передбачає повне відключення споживачів від електропостачання.

«Цьогоріч компанія здійснює реконструкцію кабельних ліній напругою 35 кВ загальною протяжністю 7,58 км для надійного електропостачання об’єктів громадського та соціального призначення Шевченківського району столиці» - йдеться у повідомленні.

Окрім того, зазначається, що об’єм капіталовкладень цього проекту складає 12,6 млн грн, роботи планується завершити в III-му кварталі цього року.

«Роботи по заміні кабелю проводяться в межах вулиць Щусева, Олени Теліги, з перетином вулиць Вавилових, Максима Берлінського, Академіка Грекова. Роботи розпочато в березні 2014 року та ускладнені великою кількістю інших інженерних мереж, в тому числі газопроводу, зв’язку та кабельних ліній сторонніх організацій, що пролягають в зоні робіт» - підкреслюється у повідомленні.

А також додається, що ділянки згаданих кабельних ліній живлять понад тисячу промислових, побутових споживачів, в тому числі 1-ї та 2-ї категорій, таких як Телевізійний центр, «Інститут Педіатрії, Акушерства та Гінекології НАМН України», Київська обласна клінічна лікарня, Інститут міжнародних відносин та Інститут Журналістики Київського національного університету ім. Т.Г.Шевченка та інші об’єкти.

Нагадаємо, цьогоріч «Київенерго» з метою забезпечення надійності енергопостачання, а також задоволення приросту споживання електричної енергії здійснює реконструкції ряду підстанцій: II чергу ПС 110 кВ Єленівська (Подільський р-н), ПС Оболонь (Оболонський р-н), ПС «Дніпровська» (Голосієвський р-н), ПС «Вулкан» (Дарницький р-н). Також в планах компанії заміна кабельних ліній електропередачі напругою 0,4/10/35/110 кВ, трансформаторних та розподільчих підстанцій.

 
Коментарі (0)