Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійДе дозволено купатися цього літа
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Де дозволено купатися цього літа

У Києві купання дозволено у 25 водних об'єктах. Наразі триває процес оформлення санпаспортів 11 міських пляжів та 14 зон відпочинку, однак всі вони були готові до пляжного сезону ще тиждень тому.

Щойно температура повітря піднялася до +20 Цельсія та вище, як столичні пляжі стали улюбленим місцем відпочинку киян. Однак, купатися сьогодні можна не в усіх водоймах міста.

«Триває процес оформлення санпаспортів 11 міських пляжів та 14 зон відпочинку біля води, але до пляжного сезону їх було підготовлено ще тиждень тому – було проведено лабораторні дослідження безпечності та якості води, комплекс дезінфекційних заходів водопровідної мережі пляжів, очищено дно та приведено до належного стану прибережну територію», – розповіла газеті «Вечірній Київ» прес-секретар КП «Плесо» Наталя Ситайло.

Цього року на території міських пляжів було додатково встановлено 80 кабін для перевдягання. На пляжах «Центральний», «Троєщина», «Дитячий», «Тельбін», «Вербний», «Райдуга» та у зоні відпочинку «Наталка» встановлено 24 мобільні туалети. Пляж «Венеція» отримав 80 урни для сміття та 40 зручних лав.

Про правила поведінки біля води та способи рятування відпочиваючі можуть прочитати на щойно встановлених 22 інформаційних щитах. Додатково виготовлено 255 табличок українською та англійською мовами: «Купатись заборонено», «Мити автомобілі заборонено», «Не смітити», «Багаття не палити». Для надання першої допомоги відкриють 23 медпункти, а нещасні випадки попереджатимуть рятувальники.

Де можна купатися

де можна купатися

Зони біля води, де можна відпочивати та купатися (за умов виконання комплексу заходів з благоустрою та облаштування)

зони біля води, де можна відпочивати та купатися

Нагадаємо, раніше «Україна Комунальна» публікувала список водних об’єктів у яких з тих чи інших причин купання заборонено.

 
Коментарі (0)