Рус Укр
ГоловнаКиївські будніПодіїДеякі столичні школи призупинили навчання через грип
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Деякі столичні школи призупинили навчання через грип

Найбільша кількість відсутніх школярів спостерігається у Дарницькому, Оболонському, Святошинському та Солом’янському районах.
Столичні школи спільно з районними управліннями освіти прийматимуть рішення про призупинення навчального процесу, якщо на грип і ГРІ хворіє понад 20% учнів, у деяких школах вже призупинене навчання, це розповів перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, передає прес-служба КМДА.
 
"Наразі у місті захворюваність на грип і ГРВІ перебуває на рівні, характерному для даного періоду року. Проте, за 4-й тиждень 2018 року зареєстровано зростання захворюваності на 11,4%, якщо порівнювати з попереднім тижнем. Зростання відбулося за рахунок дітей, і хоча наразі переважно хворіють дошкільнята, серед школярів рівень захворюваності зріс на 25%", – пояснив Микола Поворозник.
 
За його словами, задля уникнення розповсюдження інфекції прийнято рішення щодо призупинення занять в одній зі шкіл, де рівень захворюваності перевищив 20%. Іще у 14 відбулося часткове покласове закриття. 
 
Дошкільні навчальні заклади закриватися не будуть.
 
За відсутності 20% від загальної кількості учнів із причини захворювання на грип та ГРІ керівники навчальних закладів мають право прийняти рішення про повне або покласове призупинення навчального процесу.
 

Найбільша кількість відсутніх школярів спостерігається у Дарницькому, Оболонському, Святошинському та Солом’янському районах. 

Якщо, ви плануєте шкільну вечірку, тоді фотограф на ній обов'язково повинен бути. Або можливо придумати кращий варіант. І це буде аренда фотобудки. Цікаві та не передбаченні фото. А також це дуже весело.

 
Коментарі (0)